Camoapa.GroutingpijpInbegrepen van buigvaardigheid

vrijgavetijd:2023-05-04 10:11:41 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:409

Kerntips:Camoapa.,Er moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater, uithardingswater en afval erin valle

Er moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt, moet een put worden ingesteld, die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst, of buiten als tijdelijke voorziening kan worden geplaatst. Meestal gebruiken we het waterdichte schema tussen de voegpijp en het wateroppervlak of daarvoor, en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder, om een volledig uitvoeringsschema van geavanceerde waterstop te bepalen vóór de opgraving van de funderingsput en het gieten van het kussen. Anders zullen de ontwerpwijzigingsvereisten alleen worden voorgesteld wanneer problemen vooraf worden aangetroffen waterstop tijdens de bouw, wat de integriteit en rationaliteit van het hele waterstopschema zal beïnvloeden.

De voegpijp aan het spanende einde heeft goede verankeringsenergie en zelfverankerende energie. Grouting pijp wordt over het algemeen gebruikt voor het spannen. De voegpijp aan het spanende einde is samengesteld uit vier delen: clip, ankerplaat, ankerbasisplaat en spiraalversterking. De clip is het belangrijkste onderdeel van het verankeringssysteem. Het is tweedelig en gemaakt van hoogwaardig gelegeerd staal.

Camoapa.De detectiepijpen kunnen binnen de wapening worden gelast of gebundeld, en de detectiepijpen moeten parallel aan elkaar zijn.

?

Mponela.De belangrijke reden voor de stabiliteit van de voegpijpversterkte bodemondergrond is om het hoofdprincipe van de voegpijpversterkte bodembehandeling technologie verder te verifiëren. Het is om verschillende soorten voegpijpproducten insi te plaatsenDe verdeling van het interne spanningsveld en verplaatsingsveld van de versterkte bodemmassa wordt veranderd door wrijving en inbedding tussen de voegpijp en de omliggende bodemmassa, afhankelijk van de trekeigenschappen van de voegpijp of tussen de lagen bodemmassa.

De belangrijke reden voor de stabiliteit van de voegpijpversterkte bodemondergrond is om het hoofdprincipe van de voegpijpversterkte bodembehandeling technologie verder te verifiëren. Het is om verschillende soorten voegpijpproducten insi te plaatsenDe verdeling van het interne spanningsveld en verplaatsingsveld van de versterkte bodemmassa wordt veranderd door wrijving en inbedding tussen de voegpijp en de omliggende bodemmassa, afhankelijk van de trekeigenschappen van de voegpijp of tussen de lagen bodemmassa.

De samenwerking Specificatie tussen het zadelprofiel op het hoefijzer van de voegpijp en de kern is te laag. Wanneer de buitenste mal en het hoefijzeroppervlak bij elkaar worden gemonteerd, is de kloof groter dan de dikte van de pijpwand,Camoapa.Fabrikant holle zelfrijdende ankerstaaf, dat wil zeggen, er is een actieve kloof. Daarom kneedt de Chengdu voegpijpfabrikant de pijpwand om een & quot; acht& quot; gevormde rimpel.


Camoapa.GroutingpijpInbegrepen van buigvaardigheid



Tijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening bindt en bekisting opbouwt, moeten betrouwbare bevestigingsmaatregelen worden genomen voor de begraven voegbuis om verplaatsing tijdens betongieten te voorkomen en de juiste positie van de voegbuis in het beton te verzekeren. Bij het bevestigen van de voegpijp kan alleen het toegestane deel van de voegpijp worden geperforeerd,Camoapa.groeten van kleine leidingen, en het lichaamsdeel mag niet worden beschadigd. De voegbuis moet worden bevestigd volgens de bouwspecificaties die door het ontwerp worden vereist. De gemeenschappelijke bevestigingsmethoden zijn: het gebruik van extra wapening; Vast met speciale inrichtingen; Bevestig met looddraad en bekisting. Ongeacht welke bevestigingsmethode wordt aangenomen, de voegbuis moet nauwkeurig worden gepositioneerd, zonder het effectieve deel van de voegbuis te beschadigen, om betongieten en stampen te vergemakkelijken. Tijdens de bouw van de voegpijp, zijn er veel scherpe stenen en scherp gekartelde wapening in het beton, trillen en positioneren van de voegpijp, moet aandacht worden besteed aan de slagkracht van het gieten en trillen, om te voorkomen dat de gro doorborenDoor overmatige kracht.

De cementvoegmethode is van toepassing op het voegen van grindlaag en rotsspleet. Gewoon portlandcement wordt over het algemeen gebruikt, de watercementverhouding is :, en % ~~ % waterglas kan als versneller worden toegevoegd. De gewone pomp van de uitdrijvingsmortel wordt gebruikt voor het voegen, en de maximale voegen druk zal MPa niet overschrijden. Voor slib fijn zand en samenhangende grond met permeabiliteitscoëfficiënt minder dan -cm, kan gespleten voegen worden aangenomen. De consistentie van de cementmest die wordt gebruikt voor gespleten voegen is groot en de verhouding van het watercement is .... Bloembuismethode en eenrichtingskleppenbuismethode worden aangenomen voor voegen. De maximale druk van het voegen is over het algemeen groter dan MPa.

Het is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden, moet het worden gerepareerd. Indien nodig, zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, zal het bovenste oppervlak van zijn staalbalk volgens de langshelling, dwarshelling en hoogte worden aangepast om ,mm lager te zijn dan de aangrenzende asfaltbetonbestrating en zal de bestratingshoogte niet overschrijden.

Risico van kwaliteit-prestaties van voegpijp de voegpijp is licht in gewicht, heeft een sterke beetkracht met grond of grind, is zuur-basebestendig, verouderingsbestendig en gemakkelijk te construeren. Het heeft een hoge treksterkte (- keer hoger dan die vóór het uitrekken) en lage rek (slechts ,% van dat vóór het uitrekken). Het is gemakkelijk om op locatie te snijden en aan te sluiten (polyethyleen touw of drijfstang kan voor verbinding worden gebruikt), en het kan ook worden overlapt (de voegpijp met overlappende gesp is ontwikkeld en kan zonder andere materialen worden verbonden), en het buigeffect tijdens de bouw is klein. De voegpijp heeft echter een lage hardheid, slechte mechanische schadeweerstand, en mechanische littekens zoals krassen en verbrijzelde stenen zullen spanningsconcentratie veroorzaken, die de algemene mechanische eigenschappen van de voegpijp en de voegpijp zal verminderen.

Antwoord: het varieert volgens het model en de elasticiteit vanTing pijp en zijn interne druk kan bar of meer bereiken.

De langsoverlappende breedte van het voegen van pijp en het voegen van pijp zal niet minder dan cm zijn, en de dwarsoverlappende breedte zal niet minder dan cm zijn. De eerste moet op de laatste worden geplaatst volgens de asfaltrichting. Na het leggen van de glasvezelvoegpijp, bevestig de glasvezelvoegpijp met hoogwaardige cementspijkers en vaste ijzerplaten met een grootte van mm mm en een dikte van .mm. De vaste afstand kan volgens de werkelijke bouwsituatie worden bepaald.


Camoapa.GroutingpijpInbegrepen van buigvaardigheid



Glasvezel voegpijp is een semi-stijf product gemaakt van glasvezel als grondstof, hoge sterkte alkalivrije glasvezel door een bepaald warp breiproces, en vezelfilament gecoat aan beide zijden.

Professionele is koning.Het bestaan van voegpijpgaas beperkt de laterale beweging van grond. De zijdelingse glijdende vervorming van de grond wordt beperkt door wrijving en in elkaar grijpende betrokkenheid tussen de voegbuis en de zanddeeltjes en de passieve weerstand van de zanddeeltjes aan de voegbuis die een goed in elkaar grijpend effect vormt, zodat de grond betere algemene schuifsterkte en buigende stijfheid heeft.

Bepaling van rotspermeabiliteit: bepaal de specifieke positie, hoek diepte, aantal voegen rijen, horizontale afstand en verticale afstand van voegen.

Classificatie van voegpijp voegpijp De voegpijp is een vlak gaasmateriaal van voegpijp met bepaalde flexibiliteit. De belangrijkste grondstof is polyethyleen voegen pijp. Het wordt geëxtrudeerd in dunne bladen door een voegpijpextruder, en dan geponst wigulaire gaten. Dan wordt het gemaakt door directioneel rekken onder controle van verwarming. Het kan worden verdeeld in unidirectionele voegpijp en bidirectionele voegpijp volgens de verschillende uitrekkingsmodi wanneer het wordt vervaardigd.

Camoapa.In de afgelopen jaren is erDoor de veelvuldige natuurrampen, zoals bergglijbanen, overstromingen, aardbevingen, branden, enz. zijn we zo klein in het licht van natuurrampen dat we onze inspanningen alleen kunnen wijden aan normale preventie en redding na rampen. De voegbuis kan de schade die door deze natuurrampen wordt veroorzaakt verminderen. Grouting pijp is een expert in wegenbouw. Het kan de subklasse als geheel verbinden en de draagcapaciteit van de subklasse verbeteren. Bij het tegenkomen van natuurrampen zal de ondergrond niet sterk beschadigd raken door natuurrampen, zodat we meer mensen kunnen redden in het reddingswerk. De voegpijp kan ook een grote rol spelen in hellingsbescherming. Het gebruik van de voegpijp kan de aardverschuiving van berggrond en puinstroomrampen goed voorkomen. Door jarenlange praktijkervaring is gebleken dat de wegen die meestal gebruik maken van de voegbuis veel meer zijn dan dezelfde periode van projecten in termen van levensduur en kwaliteit. Zo wordt het aantal slachtoffers verminderd. Grouting pijp is een soort uitstekende geosynthetics gebruikt voor verhardingsversterking, oude wegversterking, subtrade versterking en zachte grondfundering versterking. Het is een onvervangbaar materiaal geworden bij de toepassing van de reflexbarstbehandeling van asfaltbestrating. Dit product is een semi-stijf product gemaakt van hoge sterkte alkalivrije voegpijp, die wordt gemaakt van mesh basismateriaal door internationaal geavanceerd warp breiproces en oppervlaktecoating behandeling. Het heeft een hoge treksterkte en lage verlenging in zowel lengte- als breedtegraad, lage koude weerstand, verouderingsbestendigheid en corrosieweerstand. Het wordt wijd gebruikt in asfaltbestrating,Camoapa.Dubbele laag kleine geleider vooruit ondersteuning, spoorwegondergrond, bescherming van de helling van de dijk, luchthaven landingsbaan, zandpreventie en controleprojecten. Grouting pijp leggen en bevestigen van voegpijp leggen van glasvezel voegpijp kan worden uitgevoerd door speciale equit opnieuw gemonteerd uit trekkers of auto"s, of handmatig.

Antwoord: Ja, het kan worden beschermd. De zuigerstang kan worden beschermd door plastic slangen of balgen binnen het reisbereik toe te voegen.

De voegpijp wordt gebruikt als de pijp voor het voegen aan de onderkant van de paal. De test toont aan dat de draagcapaciteit van de gegoten-in-place paal behandeld met de paalbodemvoeging sterk kan worden verbeterd. Tegelijkertijd kan de voegingbuis ook als pijp voor de defecte wassen en voegingsbehandeling van de ongevallenstapel worden gebruikt. Op dit moment is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de pijp op de defecte positie te ponsen waar voegen vereist is. De classificatie van de voegpijp kan worden verdeeld in drie categorieën volgens de pijpmaterialen: de voordelen van de staalpijp van de staalpijp zijn dat het gemakkelijk is te installeren, en het kan worden gelast op het versterkingskader door elektrisch lassen, dat een deel van de versterkingssectie kan vervangen, en vanwege de grote stijfheid van de staalpijp Na het inbedden, het parallellisme en de rechtlijnigheid kunnen in principe worden gehandhaafd. Op dit moment gebruiken veel grote-diameter gegoten palen staal als voegpijp. De prijs van staalpijp is echter relatief duur: stalen golfpijp stalen golfpijp is een beter voegingsmateriaal. Het heeft de kenmerken van dunne pijpwand, ondoordringbaarheid, drukweerstand, hoge sterkte en goede flexibiliteit. Het wordt meestal gebruikt voor het naverspannen van gereserveerde gaten in voorgespannen structuren: wanneer gebruikt als voegbuis. Het kan direct worden gebonden aan deDe verbinding kan met een grotere golfkoker worden verbonden. Aangezien de balg licht is, is het erg handig om te werken, maar er moet aandacht worden besteed aan het recht houden van de as tijdens de installatie.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

LagerVegaadviserennieuws
LagerVegaLaatste nieuws