Lager VegaTransformer reverse power transmissieKwaliteit gegarandeerd

  • vrijgavetijd:2022-11-02 08:58:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:108
  • Korte omschrijving:

    Lager Vega, veroorzaakt door een residueel laslitteken;Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpu

Artikel inhoud
veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Kulob.Na het aanscherpen van de losse bouten, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite,Lager Vegatransformator voor droog type 630kVA, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

transformator met olieonderdompeling


Lager VegaTransformer reverse power transmissieKwaliteit gegarandeerd



fabrikant van droge transformatoren

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Welkom gesprekkenFabriek voor droge transformatoren

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.


Lager VegaTransformer reverse power transmissieKwaliteit gegarandeerd



Verminderde isolering

InstallatievoorwaardenDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is,Lager VegaStructurele samenstelling van de met olie ondergedompelde transformator, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Door een slechte afdichting,Lager VegaOlie ondergedompelde zelfkoeltransformator, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Lager VegaAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Wanneer we olie ondergedompelde transformator weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

LagerVegaOverige productinformatie
  • TaiwanTractieve mobiele liftKenmerken van pneumatisch transportsysteem:

    TaiwanTractieve mobiele liftKenmerken van pneumatisch transportsysteem:

  • Hirsch Howard.Kleine industriële liftKunnen radioactieve stoffen volledig worden afgesneden?

    Hirsch Howard.Kleine industriële liftKunnen radioactieve stoffen volledig worden afgesneden?

  • GuenzburgCity in GermanyVoertuig voor hydraulisch hefplatformDe prijs van vandaag

    GuenzburgCity in GermanyVoertuig voor hydraulisch hefplatformDe prijs van vandaag

  • La Seine sur merPlatform hydraulisch hefplatformHoe u de apparatuur kiest die bij u past

    La Seine sur merPlatform hydraulisch hefplatformHoe u de apparatuur kiest die bij u past

  • Charlotte.Hydraulisch platform van het type kuilAnti-collision energie en effect

    Charlotte.Hydraulisch platform van het type kuilAnti-collision energie en effect

  • Harlem.Hydraulisch hefplatform met schaarvorkRichtlijnen voor redelijke prijzen

    Harlem.Hydraulisch hefplatform met schaarvorkRichtlijnen voor redelijke prijzen

  • Harlem.Zelflopend hydraulisch hefplatformWelke eigenschappen moet het materiaal hebben?

    Harlem.Zelflopend hydraulisch hefplatformWelke eigenschappen moet het materiaal hebben?

  • Harlem.10 meter heffen hydraulisch platformChemische samenstelling

    Harlem.10 meter heffen hydraulisch platformChemische samenstelling

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!